Битолчанка ја терала својата ќерка да питачи

Битолчанка ја терала својата малолетна ќерка да питачи на улица.

Роми

Роми

Според полициските информации, Џ.И.(24) од Битола ја присилила својата малолетна ќерка да питачи на плоштадот `Магнолија` во Битола.

Настанот се случил на 10.04.2012 година, при што полицијата ја затекнала пријавената како со нејзината малолетна ќерка питачи.

Џ.И.(24)  според полицијата се товари за сторено кривично дело `запуштање и малтретирање на малолетно лице`.

 

Tags: , ,

Leave a Reply