Агресивноста на спортската елеганција

Неочекуваниот резултат од финалето на Лигата на шампионите го вивна меѓу облаците упорниот и темпераментен Ѕвер од клупата на Атлетико Мадрид.

Диего Симеоне е и официјално битна фигура на фудбалскиот терен. Неговата лична карактеристика на агресивност и дисциплина гледано низ призмата на естетското око на добро скроените брендирани одела е причина повеќе да собере фанови и поддршка во неговата макотрпна работа.

Повеќе информации за неговата работа во прилог на следниов линк .

Leave a Reply