Archive for јуни, 2014

Гласачи од Мала преспа

петок, јуни 27th, 2014

На предвремените Парламентарни Избори 2014 година во Општина Ресен гласаа околу 600 лица од Мала Преспа кои вооедно своето право на гласс го остварија и во Амбасадата во Тирана
pustec 1 Pustec

ПРОМЕНА- АКИФ

петок, јуни 27th, 2014

 

 

the person who feels pride and you can not oppress the people that are not afraid anymore!!!

Obama

петок, јуни 27th, 2014

Жак Ширак е Претседател на Америка.А Обама?

j

——–>

петок, јуни 27th, 2014

http://www.youtube.com/watch?v=udtByWgt1Mk&feature=share&list=PL-2j18GKSTEz6PcUdwh8l0lI9DiaEuMSt

ПОДИГНАТ НОВ СПОМЕНИК ВО ЧЕСТ НА ДУПКИТЕ ПО ПАТИШТАТА

петок, јуни 27th, 2014

Пред влезот во Дебар денеска е поставен нов споменик. Не е во знакот на барокот, не е скап, но пораката е јасна – споменикот има цел да потсетува на уништените и искршени автомобили на патниот правец Маврово – Дебар, кај делницата Бошков мост.

Граѓанските активисти го изработиле споменикот од искршени и расипани автомобилски делови.download (1)

Dobra kola :D

петок, јуни 27th, 2014
NISMO GT-R

NISMO GT-R

majmunche

петок, јуни 27th, 2014

ova e majmuncheto moe 🙂

filip d.
majmun

Creativity, Jetmir Ziba

петок, јуни 27th, 2014

14213780481_4fcfaa1746_n

Пример за наслов на напис Група Б. Маврово

петок, јуни 27th, 2014

Еве го текстот

(more…)