Posts Tagged ‘болести’

Нема опасност од епидемија на грип од типот А (H1N1) и А (H3N2)

среда, февруари 27th, 2013

Од дополнителните лабораториски анализи во Институтот за јавно здравје, уште кај девет пациенти кои беа сомнителни на грип докажано е присуство на вирусот. (more…)