Posts Tagged ‘декриминализација’

Договор за декриминализација на клеветата и навредата

среда, јуни 13th, 2012

ЗНМ

Здружението на новинарите на Македонија и Владата се договорија надоместокот за нематеријална штета да биде од две до 15 илјади евра. Во истовреме тие постигнаа договор за декриминализација на клеветата и навредата. (more…)

Новинарите протестираат!

понеделник, јуни 11th, 2012
Новинарите протестираат!

Новинарите протестираат!

Новинарите излегувваат на протести поради неуспехот за декриминализацијата на клеветата, информира ЗНМ.
(more…)