Posts Tagged ‘инфективни заболувања’

Свинскиот грип зема замав – Џезире, Кораб и Феџри

четврток, мај 14th, 2015

Од дополнителните лабораториски анализи во Институтот за јавно здравје, уште кај девет пациенти кои беа сомнителни на грип докажано е присуство на вирусот. (more…)