Posts Tagged ‘клевета’

Договор за декриминализација на клеветата и навредата

среда, јуни 13th, 2012

ЗНМ

Здружението на новинарите на Македонија и Владата се договорија надоместокот за нематеријална штета да биде од две до 15 илјади евра. Во истовреме тие постигнаа договор за декриминализација на клеветата и навредата. (more…)