Posts Tagged ‘Ниссан’

Ј

вторник, мај 20th, 2014

nisan2Компанијата „Нисан“ потврди дека во 2014 година на купувачите ќе им ја понуди унапредената „НИСМО“ верзија на спортскиот модел „ГТ-Р“.

(more…)