Posts Tagged ‘Новинари’

Новинарскиот синдикат згрозен од затворањето на А2

среда, јуни 13th, 2012

Логото на телевизија А2

ССНМ изрази згрозеност од веста за одземањето на концесијата на ТВ А2 токму во период на консолидација на телевизијата која понуди можност за повторно вработување на одреден број новинари што останаа без редовни примања по затворањето на ТВ А1. (more…)

Новинарите протестираат!

понеделник, јуни 11th, 2012
Новинарите протестираат!

Новинарите протестираат!

Новинарите излегувваат на протести поради неуспехот за декриминализацијата на клеветата, информира ЗНМ.
(more…)