Posts Tagged ‘претензии’

Бугарија не се согласува со географска одредница `Северна Македонија`

понеделник, јуни 11th, 2012

Бугарија е против име со географска одредница како можно решение на спорот со името меѓу Македонија и Грција.

Бојко Борисов

(more…)