Posts Tagged ‘радиодифузија’

Власта ја затвори А2

среда, јуни 13th, 2012
А2 Телевизија

А2 Телевизија

Власта ја одзеде дозволата за работа на А2 Телевизија. (more…)

Новинарскиот синдикат згрозен од затворањето на А2

среда, јуни 13th, 2012

Логото на телевизија А2

ССНМ изрази згрозеност од веста за одземањето на концесијата на ТВ А2 токму во период на консолидација на телевизијата која понуди можност за повторно вработување на одреден број новинари што останаа без редовни примања по затворањето на ТВ А1. (more…)