Posts Tagged ‘Shtefan Fyle Bashkimi Evropian Baroso Maqedoni’

Dialog i ri me Brukselin

среда, март 7th, 2012

Fyle, Baroso dhe Gruevski ne Oher 2011

Më 15 mars Shkupin do ta vizitojë Euro-komisari për zgjerim të Bashkimit Evropian, Shtefan Fyle. Nga Sekretariati për Çështje Evropiane kanë njoftuar se Fyle dhe kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski do ta nisin dialogun jo-formal në nivel të lartë  mes Maqedonisë dhe BE të paralajmëruar që në prill të vitit të kaluar. (more…)