Posts Tagged ‘светска банка’

Светска банка предупредува од глобална криза

среда, јуни 13th, 2012

Светска банка

Европа поради должничката криза станува непресметлив ризик за светската економија, стои во најновата прогноза на Светска банка. На земјите во подем им се препорачуваат мерки против кризата. (more…)