Posts Tagged ‘СЗО’

9 нови случаи на грип

среда, февруари 27th, 2013

Од дополнителните лабораториски анализи во (more…)

Свинскиот грип стана „сезонски“

среда, февруари 27th, 2013

Од дополнителните лабораториски анализи во Институтот за јавно здравје, уште кај девет пациенти кои беа сомнителни на грип докажано е присуство на вирусот. (more…)